Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Klanten spreken

Eduboek levert aan scholen, instellingen en ouders wereldwijd.

Leerkrachten schrijven over hun ervaringen met de boeken van Eduboek.

“Wij lezen in onze groep met verschillende niveaus. Wij zijn een SBO school en dus hebben de leerlingen veel individuele hulp nodig. Wanneer wij met een groepje werken, laten we een ander groepje regelmatig een Eduboek lezen. Ook in duo’s waarin de één  de ander voorleest”.

Juf Karin

“Wij gebruiken de Eduboeken in ons weekrooster. Kinderen lezen de boeken dus tijdens het zelfstandig werken. We gebruiken de werkbladen.”

Juf Maaike

“Wij gebruiken sinds 1 jaar uw boeken en dat bevalt prima. De boeken worden voornamelijk ingezet als extra lees en studiemateriaal. De kinderen lezen vaak niet zo graag maar een e-boek vinden ze allemaal prima, temeer daar ze het ook met meer samen kunnen lezen. De boeken zien er aantrekkelijk uit en er zijn volop onderwerpen. Vooral de filmpjes vinden ze geweldig.”

Juf Olga

“Vorig schooljaar hebben wij de pakketten voor onze meerbegaafde en hoogbegaafde leerlingen besteld. We zijn hier erg tevreden over en onze kinderen vinden de boeken en werkbladen leuk. Ook de bijbehorende filmpjes en links voor extra informatie maken de boeken erg interessant.

Momenteel zijn we bezig om onze schoolbibliotheek te updaten en willen daarvoor alle boeken van Eduboek gebruiken.”

Meester Berend

Eduboek levert o.a. aan: