FAQs

Veelgestelde vragen over het lenen en kopen van boeken

Hieronder leest u een aantal van de meest gestelde vragen over de boeken van Eduboek.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met op via info@eduboek.nl


Boekenkasten zijn alleen zichtbaar vanaf het IP-adres waarvan het boek besteld is. Als de locatie (lees IP-adres) van bestelling niet overeenkomt met het IP-adres waar de boeken worden bekeken, zijn deze niet zichtbaar. Om deze zichtbaar te maken dient u het IP-adres door te geven door een e-mail te sturen aan webmaster@eduboek.nl Het IP-adres kunt u vinden via de website www.mijnip.nl  
Maak de cache van uw internetbrowser leeg. Hierin staan de tijdelijke internetbestanden. Er staat waarschijnlijk een oude startpagina in, terwijl er een nieuwe startpagina aangemaakt is. Zonder de cache te legen is het ook mogelijk om direct de laatste versie van een web pagina te tonen met de volgende toetsen combinaties: Windows: Ctrl + F5 Mac: Command + Shift + R  
We bieden een aantal gratis themaboeken aan. Deze zijn gratis te downloaden via onze webshop. Bovendien kunt u 5 gratis projecten uitproberen voor hoogbegaafde leerlingen.  Ook is het mogelijk om 24-uur gratis toegang te krijgen tot onze boekenkasten om zo een goed beeld te krijgen van het lesmateriaal en de gratis werkbladen. Voor meer informatie bezoek de pagina Gratis lesmateriaal.
Luisterboeken worden separaat per e-mail toegestuurd en zijn inderdaad niet terug te vinden in uw account. Deze luisterboeken dienen handmatig voor u te worden samengesteld.
Als u heeft gekozen voor bankoverschrijving heeft u niet direct toegang tot de producten. Zodra de betaling is geverifieerd krijgt u toegang tot de boeken. Bij geautomatiseerde betalingen krijgt u direct toegang. Is dit niet het geval neem dan contact met ons op.
Een abonnement op de boeken, een computer, tablet of laptop en een internetverbinding.
Op de digitale koopproducten geldt geen recht van retour. Vandaar dat het annuleren van een bestelling niet mogelijk is.
De boeken mogen geprint worden. Eduboek hanteert geen Digital Right Management en wil toegang geven tot betaalbare e-boeken. U mag zoveel kopieën maken als u wilt als ze maar niet verspreid worden buiten school, organisatie of huis. Om dit te voorkomen heeft Eduboek in haar boeken een watermerk.