FAQs

Veelgestelde vragen over het lenen en kopen van boeken

Hieronder leest u een aantal van de meest gestelde vragen over de boeken van Eduboek.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met op via info@eduboek.nl


We bieden een aantal gratis themaboeken aan. Deze zijn gratis te downloaden via onze webshop. Ook is het mogelijk om 24-uur gratis toegang te krijgen tot onze boekenkasten om zo een goed beeld te krijgen van het lesmateriaal en de gratis werkbladen.

Voor meer informatie bezoek de pagina Gratis lesmateriaal.

Luisterboeken worden separaat per e-mail toegestuurd en zijn inderdaad niet terug te vinden in uw account. Deze luisterboeken dienen handmatig voor u te worden samengesteld.

Als u heeft gekozen voor bankoverschrijving heeft u niet direct toegang tot de producten. Zodra de betaling is geverifieerd krijgt u toegang tot de boeken. Bij geautomatiseerde betalingen krijgt u direct toegang. Is dit niet het geval neem dan contact met ons op.

Een abonnement op de boeken, een computer, tablet of laptop en een internetverbinding.

Op de digitale koopproducten geldt geen recht van retour. Vandaar dat het annuleren van een bestelling niet mogelijk is.

De boeken mogen geprint worden. Eduboek hanteert geen Digital Right Management en wil toegang geven tot betaalbare e-boeken. U mag zoveel kopieën maken als u wilt als ze maar niet verspreid worden buiten school, organisatie of huis. Om dit te voorkomen heeft Eduboek in haar boeken een watermerk.

In elk gekocht boek komt de naam en het adres van de koper te staan. Dit is een persoonlijk watermerk. Eduboek hanteert het principe van het Sociale Digital Right Management. De koper neemt hierdoor de sociale verantwoordelijkheid op zich dat het e-boek met zijn naam niet op een andere plek dan die van de koper terecht komt: lees: buiten school/ buiten de organisatie/buiten het huis. Hiermee maakt de koper zichzelf verantwoordelijk voor een legaal gebruikt van het e-boek.

U kunt alle boeken eenmalig 24 uur gratis bekijken via boeken lenen.