FAQs

Veelgestelde vragen over het lenen en kopen van boeken

Hieronder leest u een aantal van de meest gestelde vragen over de boeken van Eduboek.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met op via info@eduboek.nl


Gebruik de toetsen Ctrl + f. Bovenin verschijnt een zoekscherm. Vul de titel in en het boek verschijnt met een oranje letterbox eronder.

Boekenkasten zijn alleen zichtbaar vanaf het IP-adres waarvan het boek besteld is. Als de locatie (lees IP-adres) van bestelling niet overeenkomt met het IP-adres waar de boeken worden bekeken, zijn deze niet zichtbaar. Wilt u dat nieuwe IP-adres toegevoegd hebben? Volg dan de onderstaande link op de locatie die u toegevoegd wilt hebben. In het formulier wordt automatisch het IP-adres van de locatie weergegeven. Vul de rest van het formulier in en klik onderaan op verzenden. De webmaster voegt dan het IP-adres toe. https://www.eduboek.nl/mijnip/ 
Vraag via ACCOUNT (startpagina rechtsboven) een nieuw wachtwoord aan. U ontvangt een nieuw wachtwoord via uw mail. Het wachtwoord kunt u ook via uw account weer naar eigen voorkeur aanpassen.  
Via de onderstaande link kunt u gratis materialen uitproberen: Eduboekballade 3/4  Scroll helemaal naar beneden! Eduboekballade 5/6  Scroll helemaal naar beneden! Eduboekballade 7/8  Scroll helemaal naar beneden! Hoogbegaafd A   Helemaal bovenaan. Hoogbegaafd B  Helemaal bovenaan.
Als u heeft gekozen voor bankoverschrijving heeft u niet direct toegang tot de producten. Zodra de betaling is geverifieerd krijgt u toegang tot de boeken. Bij geautomatiseerde betalingen krijgt u direct toegang. Is dit niet het geval neem dan contact met ons op.
Een abonnement op de boeken, een desktop, tablet, laptop of digibord en een internetverbinding.
Op de digitale koopproducten geldt geen recht van retour. Vandaar dat het annuleren van een bestelling niet mogelijk is.
De boeken mogen geprint worden. Eduboek hanteert geen Digital Right Management en wil toegang geven tot betaalbare e-boeken. U mag zoveel kopieën maken als u wilt als ze maar niet verspreid worden buiten school, organisatie of huis. Om dit te voorkomen heeft Eduboek in haar boeken een watermerk.