Algemeen

Boekenkasten zijn alleen zichtbaar vanaf het IP-adres waarvan het boek besteld is. Als de locatie (lees IP-adres) van bestelling niet overeenkomt met het IP-adres waar de boeken worden bekeken, zijn deze niet zichtbaar. Wilt u dat nieuwe IP-adres toegevoegd hebben? Volg dan de onderstaande link op de locatie die u toegevoegd wilt hebben. In het formulier wordt automatisch het IP-adres van de locatie weergegeven. Vul de rest van het formulier in en klik onderaan op verzenden. De webmaster voegt dan het IP-adres toe. https://www.eduboek.nl/mijnip/ 
Vraag via ACCOUNT (startpagina rechtsboven) een nieuw wachtwoord aan. U ontvangt een nieuw wachtwoord via uw mail. Het wachtwoord kunt u ook via uw account weer naar eigen voorkeur aanpassen.  
Via de onderstaande link kunt u gratis materialen uitproberen: Eduboekballade 3/4  Scroll helemaal naar beneden! Eduboekballade 5/6  Scroll helemaal naar beneden! Eduboekballade 7/8  Scroll helemaal naar beneden! Hoogbegaafd A   Helemaal bovenaan. Hoogbegaafd B  Helemaal bovenaan.
Als u heeft gekozen voor bankoverschrijving heeft u niet direct toegang tot de producten. Zodra de betaling is geverifieerd krijgt u toegang tot de boeken. Bij geautomatiseerde betalingen krijgt u direct toegang. Is dit niet het geval neem dan contact met ons op.
Een abonnement op de boeken, een desktop, tablet, laptop of digibord en een internetverbinding.
Op de digitale koopproducten geldt geen recht van retour. Vandaar dat het annuleren van een bestelling niet mogelijk is.
De boeken mogen geprint worden. Eduboek hanteert geen Digital Right Management en wil toegang geven tot betaalbare e-boeken. U mag zoveel kopieën maken als u wilt als ze maar niet verspreid worden buiten school, organisatie of huis. Om dit te voorkomen heeft Eduboek in haar boeken een watermerk.
In elk gekocht boek komt de naam en het adres van de koper te staan. Dit is een persoonlijk watermerk. Eduboek hanteert het principe van het Sociale Digital Right Management. De koper neemt hierdoor de sociale verantwoordelijkheid op zich dat het e-boek met zijn naam niet op een andere plek dan die van de koper terecht komt: lees: buiten school/ buiten de organisatie/buiten het huis. Hiermee maakt de koper zichzelf verantwoordelijk voor een legaal gebruikt van het e-boek.
U kunt materialen op gedeeltelijk inkijken, zodat u een indruk krijgt van de boeken. Aanvullende materialen:
Digitale koopboeken zijn leesbaar op tablets, laptops, desktops en digiborden.